Η Πειραιώς μετατρέπει σε μίνι τράπεζες τα περίπτερα


Σε συμφωνία συνεργασίας με το Συνδικάτο Επαγγελματιών Περιπτερούχων – Καπνοπωλών και Ψιλικών Ειδών Ν. Αττικής προχώρησε η Τράπεζα Πειραιώς.

800-img_1561

Η συμφωνία αφορά φάσμα εξειδικευμένων υπηρεσιών και παροχών από την Τράπεζα Πειραιώς προς τα μέλη του Συνδικάτου, η οποία περιλαμβάνει μεταξύ άλλων:
– Kαταθετικά προϊόντα.
– Υπηρεσίες αποδοχής συναλλαγών με κάρτες πληρωμών (χρεωστικές, πιστωτικές καιπροπληρωμένες), τερματικά αποδοχής καρτών και ειδική τιμολόγηση μικροσυναλλαγών προσαρμοσμένη στις ανάγκες του κλάδου.
– Υπηρεσία easypay POINT για την εξόφληση λογαριασμών με χρήση μετρητών, για τις ΔΕΚΟ, τις ασφαλιστικές εταιρείες, την κινητή τηλεφωνία κ.α.
– Άλλες υπηρεσίες που αφορούν την κίνηση κεφαλαίων και τα εμβάσματα, τις υπηρεσίες ηλεκτρονικής τραπεζικής Winbank και χρηματοδοτικά προϊόντα.

Τη συμφωνία υπέγραψαν από την πλευρά της Τράπεζας Πειραιώς η Μαρία Καραφουλίδου, Senior Director της Τραπεζικής Μικρών Επιχειρήσεων και Επαγγελματιών, ενώ από την πλευρά του Συνδικάτου ο πρόεδρος Γιώργος Δούκας.

Οι δυνατότητες που προσφέρουν οι προνομιακές υπηρεσίες της τράπεζας στους επιχειρηματίες της μικρής λιανικής θα παρουσιαστούν και στην 5η έκθεση Super Market, Mini Market και Περίπτερο η οποία θα πραγματοποιηθεί στο διάστημα 30/09 έως02/10 στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, στο Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος.

Η Τράπεζα Πειραιώς θα βρίσκεται εκεί με δικό της περίπτερο, παρουσιάζοντας το ολοκληρωμένο φάσμα προϊόντων και υπηρεσιών της στον ευρύτερο κλάδο.

Σχολιάστε

σχόλια


Απάντηση